Jeste li ikad doživjeli putovanje koje vam je promijenilo život ili ga obogatilo na način na koji niste mogli ni sanjati da je moguće? I mi smo! Odlučili smo pisati o tome, a zanima nas i vaša priča.

Putovanja su poseban užitak kojeg razumiju samo oni koji ih prakticiraju. Neka od njih zaista postanu nezaboravna, a baš o takvima mi ovdje pričamo! Bilo da se radi o ljudima koje upoznaš, akciji koju doživiš, krajolicima koje vidiš ili hrani koju okusiš, posjete novim mjestima i gradovima mogu se pretvoriti u neke od naših najljepših uspomena. Do te mjere da katkad ostanemo i duže nego što smo planirali.

Zalazak sunca u Pattayi

Projekt “Putovanje za pamćenje” posvećen je pustolovinama koje ostaju zauvijek u srcu i zaslužuju preporuku drugima, nama sličnima.

Mi ovdje strastveno pričamo svoje priče te pokušavamo prenijeti oduševljenje koje smo osjetili i emocije koje smo doživjeli.

Iako niti jedno putovanje zapravo ne prođe glatko, bez ijednog problema, mi se ovdje držimo onog pozitivnog i lijepog, jer ono neugodno putnici i tako vrlo brzo zaborave. Zabavni putopisi, gurmanski gušti, prekrasne fotopriče, kao i savjeti koje mogu dati samo oni iskusni, iza kojih su kilometri i kilometri uz kofer na kotačiće ili ogromni ruksak. To su dijelovi beskrajno široke tematike putovanja kojima se ovdje bavimo!

Netko je u životu doživio jedno, ali vrijedno putovanje za pamćenje, a netko njih bezbroj. Naš je cilj da svako od njih bude zabilježeno i podijeljeno.

Znamo da i vi imate što za ispričati

Želite i vi ispričati vašu putničku priču za pamćenje koja vam još uvijek mami osmijeh na lice? Pišete kvalitetan blog ili ste vrsni fotoputnik na društvenim mrežama i želite se povezati s nekim tko će pomoći otkriti široj javnosti vaš rad? Onda je vrijeme da se uključite. Čak i ako vam pisanje nije jača strana, uvijek možete priču ispričati nama koje ćemo je uobličiti, uz vaš blagoslov.

Naši top suradnici, putopisci koje krasi najkvalitetniji sadržaj i najviše dijeljenja uvijek će biti ponosno istaknuti u zajednici “Putovanje za pamćenje” i imati dodatnu promociju.

Kontaktirajte nas, uključite se svojim pričama i pomognite nam podijeliti sa svima svoja putovanja za pamćenje, jer takvi doživljaji zaslužuju biti ispričani nama sličnima, onima koji će ih najbolje razumjeti!

Kontakt obrazac: