Tko god je bio u restoranu i noćnom klubu MarkTwo, sigurno neće tvrditi da je noćni život Vientianea dosadan i uspavan…

Dok pripremaš teren za dolazak u glavni grad Laosa, naići ćeš na Internetu na malo korisnih informacija vezanih uz večernju zabavu, ali ovaj ovdje je zlata vrijedan!

Naime, tvrdnja da je Vientiane slab po pitanju noćnih izlazaka pada u vodu ako posjetiš MarkTwo koji sebe naziva Restaurant & Pub te ima stolove u zatvorenom i otvorenom prostoru te veliki ekran za prijenose sportskih utakmica.

Restoran
Ugodan prostor na otvorenom čeka te u restoranskom dijelu

Veći dio prostora čini restoran u kojem možeš kušati različite laoške i tajlandske specijalitete, uz izuzetno kvalitetnu muziku uživo za koju je zadužen bend na pozornici.

Iako se radi o jednom od mjesta kojeg posjećuju imućni Laošani, cijene hrane su prihvatljive pa se za pedesetak kuna možeš odlično najesti, a u ponudi je i lokalno pivo Beerlao u velikoj flaši 0.6 l i to po cijeni od samo desetak kuna.

Ovako izgleda gozba u MarkTwo restoranu

Nakon ukusne večere program se seli u prostor noćnog kluba u kojem sve počinje rock svirkom uživo, a nastavlja fantastičnim DJ-em i basevima koji će probuditi život i u najukočenijem ljudskom biću.

Sjajna atmosfera i zanimljivi ljudi

Naravno, prekrasne lokalne djevojke u večernjim toaletama nagrada su MarkTwo kluba za tvoje oči, a i među muškarcima je lako pronaći prijatelje koji će te zatim odvesti u daljnje istraživanje noćnog života Vientianea, do lokacija koje na Trip Advisoru ne možeš pronaći.

MarkTwo se nalazi možda kilometar ili dva udaljen od strogog centra grada, u blizini Fa Ngum statue i velikog Crowne Plaza hotela. Lako ga je pronaći na Google mapama. Ulaz je uvučen unutar bočne ulice i lako uočljiv. Nećeš požaliti ako ga potražiš…

Autor: Štefek Tajlandski

Imaš nezaboravnu priču, gurmansko otkriće ili vrijedan putnički savjet? Pridruži se ekipi “Putovanje za pamćenje” i podijeli svoj putopis još danas!